Please log in or register to like posts.
News

Rutine: Ut på tur

Ut på tur! Det finnes en stor verdenen for babyen å utforske. Det er ingen overraskelse at de elsker å gå ut på tur. Det finnes mange forskjellige tegn som du kan bruke når dere er ute. Det er ikke begrenset til naturtegn, men også tegn for kjøretøy, dyr, bygninger, gjenstander i og utenfor butikker, aksjoner og lyder. 

Det kan være litt overveldende å huske å bruke tegn for alt dere opplever. Start med babyens interesse eller spesifikke aktivitet. Hvis du for eksempel går ut for å mate fuglene, så bruk tegnene til den aktiviteten. Etter hvert vil det ikke være et problem å bruke tegn til alle tingene du ser! 

Babyen kommer å peke eller fokusere på spesfikke objekter eller handlinger, prøv å følge med og gi dem tegn for deres interesse i steden for det vi synes er spennende. Husk at vi har sett det en tusenvis gang før, men for dem, er det en hel ny opplevelse!

Relevante tegn

Quick Signing Tips

Introduce signs in context

Introduce and reinforce signs in meaningful everyday contexts whenever possible. Use the sign before, during, and after an activity.

The dominant hand moves

Whenever you perform a sign where one hand moves, always use your dominant hand. 

Variation in usage

You have many options! Sign on yourself, on your child, on a puppet, on a picture in a book, or gently move your child's hand to form the signs.